Sains kami seiring dengan alam semula jadi. Demi nutrisi semula jadi.

Sains kami seiring dengan alam semula jadi. Demi nutrisi semula jadi.

Setiap ahli keluarga besar Friso Gold® begitu berdedikasi dalam memanfaatkan kelebihan alam semula jadi.
View All

Kami suka bahan semula jadi

Kami suka bahan semula jadi

Susu Friso Gold® berasal dari ladang milik kami sendiri di Holland di mana para peladang memastikan lembu-lembu kami berada dalam persekitaran yang baik. Penjagaan teliti diamalkan secara keseluruhan, dari kualiti tanah ke makanan yang diberikan kepada lembu-lembu kami yang terdiri daripada jagung dan rumput rai. Kami mempercayai bahawa faktor asas yang kukuh memainkan peranan yang penting dalam menghasilkan susu berkualiti dengan khasiat semula jadi.
View All
><

Susu Merupakan Hidup Kami

Susu Merupakan Hidup Kami

Peladang susu kami memang bukan orang asing, tetapi terdiri dalam kalangan ahli keluarga yang mempunyai warisan kepakaran bidang tenusu dari sejak 140 tahun yang lalu. Mereka menggabungkan kearifan kaedah penternakan dengan kaedah memerah susu berinovatif untuk memanfaatkan kebaikan semula jadi daripada lembu-lembu dan ladang kami secara sepenuhnya.
View All
><

Penyejukan

Penyejukan

4° C merupakan suhu ideal untuk mengekalkan kesegaran susu yang optimum. Apabila pemandu lori kami membuat pemeriksaan suhu pada susu mentah sebelum dibawa keluar dari ladang, mereka memastikan bahawa susu tersebut disimpan pada suhu bawah 4° C sebelum dipindahkan dari ladang ke kilang.
View All
><

Sentuhan Lembut

Sentuhan Lembut

Memasak pada kadar kepanasan tinggi memang boleh merosakkan makanan kita – susu juga tidak boleh dikecualikan. Setelah beberapa tahun, para saintis kami telah mereka cipta kaedah pemanasan sederhana yang telah dinamakan sebagai LocNutri™ untuk mengekalkan khasiat semula jadi susu dalam proses pembuatan susu rumusan berkualiti.
View All
><

Kegemaran Bertanya

image 7

Kegemaran Bertanya

Kami mempunyai 500 orang saintis yang begitu berminat dengan khasiat susu yang masih belum dikaji. Dengan pusat inovasi sedunia kami yang terletak berhampiran Universiti Wageningen, institusi terbaik dalam bidang agrikultur dan perhutanan secara global, para pengkaji pihak kami boleh berkolaborasi dengan mereka secara aktif dalam mencari kaedah untuk memanfaatkan khasiat semula jadi susu.
View All
><

Polisi Utamakan Wanita

Polisi Utamakan Wanita

Ahli keluarga besar Friso Gold® yang paling penting adalah lembu-lembu baka tulen kami yang terkenal dengan susu berkualiti tinggi mereka. Sistem pemerahan susu automatik kami memberi kebebasan kepada lembu-lembu tersebut untuk menentukan bila susu mereka boleh diperah manakala kebebasan mereka untuk meragut rumput di luar memastikan mereka dapat menghirup udara segar serta aktif dari segi fizikal; kerana kesihatan lembu-lembu ternakan kami menentukan kualiti susu kami.
View All
><

Ketahui bagaimana keluarga Friso Gold® menggunakan sains untuk memanfaatkan kebaikan alam semula jadi pada setiap langkah.

Berikan si manja anda nutrisi semula jadi hari ini.

Beli sekarang
Berikan si manja anda nutrisi semula jadi hari ini.

Beli sekarang

Dapatkan sampel percuma

Si manja berhak mendapat yang terbaik dalam tahun-tahun tumbesarannya. Friso Gold membantu si manja kuat dari dalam agar dia boleh meneroka lebih pengalaman bersama anda

Beli Online

Beli-belah pada bila-bila masa di kedai online kami.

Hubungi Kami

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan, kemusykilan atau maklum balas tentang produk, syarikat atau perkhidmatan kami, sila isikan borang ini

Warning