Memberikan khasiat semula jadi

Dari kaedah ternakan dan pengangkutan, ke kaedah pengajian dan pemprosesan, kami memastikan sains dan alam semula jadi digandingkan dengan baik dalam setiap langkah, supaya anak anda mendapat khasiat semula jadi yang berkualiti.

Nutrien mudah hadam

Teknologi LocNutri™ menggunakan haba sederhana semasa penghasilan susu rumusan untuk memelihara protein susu dalam struktur semula jadinya bagi memudahkan penghadaman.

Lebih kuat dari dalam untuk meneroka lebih pengalaman

Pengalaman memang merupakan guru terbaik dalam kehidupan. Dengan Friso Gold®, si manja anda lebih kuat untuk menempuhi semua cabaran bersama anda.

Friso Gold®merupakan jenama di bawah naungan FrieslandCampina, sebuah syarikat dengan berjuta-juta pengguna di lebih 100 buah negara.


Keluarga Kami

FrieslandCampina merupakan koperasi syarikat hasil tenusu terbesar di dunia, dimiliki sepenuhnya oleh 19,000 orang peladang susu di Belanda, Belgium, dan Jerman. Semua hasil susu dibekalkan oleh peladang-peladang kami sendiri.

Kepakaran Kami

Ditubuhkan pada 1871, FrieslandCampina, dengan kerjasama para peladang susu kami, telah mengumpulkan kepakaran dalam susu beserta aplikasinya selama 140 tahun. Sehingga hari ini, kami masih meneruskan inovasi dalam menghasilkan makanan berkhasiat yang berkualiti tinggi.

Produk Kami

Produk FrieslandCampina merangkumi pelbagai jenis termasuklah minuman bersusu, nutrisi kanak-kanak, keju, mentega, krim, pencuci mulut, dan ramuan masakan bersusu bagi memenuhi keperluan pengguna dan perniagaan dalam industri makanan dan farmasi.

Dapatkan sampel percuma

Si manja berhak mendapat yang terbaik dalam tahun-tahun tumbesarannya. Friso Gold membantu si manja kuat dari dalam agar dia boleh meneroka lebih pengalaman bersama anda

Beli Online

Beli-belah pada bila-bila masa di kedai online kami.

Hubungi Kami

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan, kemusykilan atau maklum balas tentang produk, syarikat atau perkhidmatan kami, sila isikan borang ini

Warning