Tentang Friso Gold®

100% dipek dan dihasilkan di Belanda, produk kami berada di lebih 25 buah negara.

Friso Gold®merupakan jenama di bawah naungan FrieslandCampina, sebuah syarikat dengan berjuta-juta pengguna di lebih 100 buah negara.

Keluarga Kami

FrieslandCampina merupakan koperasi syarikat hasil tenusu terbesar di dunia, dimiliki sepenuhnya oleh 19,000 orang peladang susu di Belanda, Belgium, dan Jerman. Semua hasil susu dibekalkan oleh peladang-peladang kami sendiri.

Kepakaran Kami

Ditubuhkan pada 1871, FrieslandCampina, dengan kerjasama para peladang susu kami, telah mengumpulkan kepakaran dalam susu beserta aplikasinya selama 140 tahun. Sehingga hari ini, kami masih meneruskan inovasi dalam menghasilkan makanan berkhasiat yang berkualiti tinggi.

Produk Kami

Produk FrieslandCampina merangkumi pelbagai jenis termasuklah minuman bersusu, nutrisi kanak-kanak, keju, mentega, krim, pencuci mulut, dan ramuan masakan bersusu bagi memenuhi keperluan pengguna dan perniagaan dalam industri makanan dan farmasi.

Dapatkan sampel percuma

Sama ada ibu atau si manja, susu-susu kami dirumus khas dengan nutrien yang mudah dihadam agar anda kuat dari dalam supaya anda dapat meneroka lebih pengalaman bersama-sama.

Mohon sekarang

Beli Online Untuk Penghataran Percuma

Beli-belah pada bila-bila masa di kedai online kami. Nikmati penghantaran percuma setiap hari, tiada pembelian minimum diperlukan.

Beli sekarang

Hubungi Kami

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan, kemusykilan atau maklum balas tentang produk, syarikat atau perkhidmatan kami, sila isikan borang ini

Hubungi kami