Langkau ke kandungan utama

Friso® Gold MY| Menghasil Susu Formula Berkualiti Tinggi dengan NOVAS™

Friso® Gold Baharu, diperbuat dengan Susu Istimewa NOVAS™

Molekul Kecil Semula Jadi dengan Struktur Lembut

Friso® Gold kini dengan Susu Istimewa NOVAS™ berkualiti tinggi, dihasil dan diformulasi di The Netherlands. Dengan molekul kecil semula jadi dan struktur lembut, susu baharu ini bebas daripada sukrosa dan perisa tambahan supaya mudah dihadam menjadikan si manja Lebih Kuat Dari Dalam.

NOVAS™ - Keistimewaan Kepakaran Sains Tenusu Belanda

Susu berkualiti tinggi dihasilkan dari ladang-ladang kami di The Netherlands. Kepakaran tenusu melebihi 140 tahun digunakan untuk menghasilkan persekitaran yang ideal untuk menghasilkan susu yang berkualiti tinggi.

Lembu-lembu Premium yang Dipilih Khas

Lembu-lembu premium kami dipilih secara selektif oleh para penternak kami berdasarkan taraf kesihatan, kualiti dan komposisi susu. Menggunakan sensor leher, penternak kami memantau setiap kesihatan lembu melalui kegiatan harian lembu, berapa langkah ia berjalan, berapa lama ia berbaring dan jumlah pengambilan makanan lembu. Inilah cara bagaimana penternak kami mampu menghasilkan Susu Istimewa NOVAS™ yang berkualiti tinggi.

Lembu Premium, Makanan Khas

Penternak kami menyediakan makanan setiap lembu mengikut status fisiologi mereka, menganalisis komposisi makronutrien susu supaya sesuai dengan keperluan pemakanan setiap lembu. Ia adalah makanan yang seimbang dan disesuaikan untuk setiap lembu (termasuk rumput rai dan jagung yang ditanam di ladang kami), disediakan secara terperinci oleh penternak kami. Segala persediaan ini penting demi menghasilkan Susu Istimewa NOVAS™ yang berkualiti tinggi.

Susu Istimewa NOVAS™ Berkualiti Tinggi

Ciri Susu Istimewa NOVAS™ dengan molekul kecil dan struktur lembut mendorong penghadaman yang baik. Penghadaman baik menyokong penyerapan nutrien penting dan segala faedah baik ke atas perkembangan dan pertumbuhan.

Susu Istimewa NOVAS berkualiti tinggi dengan ciri-ciri unik

No Added Sucrose

Tanpa Sukrosa Tambahan

Kebaikan nutrien semula jadi yang bagus untuk si manja tanpa sukrosa tambahan.

No Added Flavour

Tanpa Perisa Tambahan

Kebaikan nutrisi harian yang semula jadi dan lembut pada lelangit tanpa perisa tambahan.

Airtight

TrackEasy

Dengan TrackEasy* untuk menjejak perjalanan lengkap susu bermula dari sumbernya supaya anda yakin dengan keaslian, keselamatan dan kualiti produk.

*Kini terdapat pada semua tin Friso® Gold 900g

Airtight

Penutup Perlindungan Kedap Udara

Penutup perlindungan kedap udara yang diperbaik. Lebih Mudah & Bersih. Segar & sukatan tepat setiap kali.